Березкіна викликали на дебати: «Я публічно змушу вас розказати як ви заробляєте на селянах», - кандидат у депутати Добрянська
17.07.2019 12:35

Кандидат у народні депутати по 100-му округу Тетяна Добрянська викликала свого опонента - чинного депутата Станіслава Березкіна, на дебати. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook у відповідному відеозверненні.

Добрянська, зокрема, нагадала, що Березкін вже двічі мав можливість відстоювати інтереси 100-го округу та просидів у Верховній Раді як мажоритарник 7 років.

"Ви вже двічі ходили до Верховної Ради за рахунок голосів селян Кіровоградської області. І просиділи там 7 років, поруч зі своїм портфелем. Сім років, вдумайтесь. На будівництво найвищої споруди в Дубаї - відомої вежі Бурдж Халіфа в Арабських еміратах - було витрачено 6 років. Про цю вежу ваші виборці, на жаль, знають лише з фільмів. На відміну від ваших дітей та невістки, які регулярно туди подорожують на брендовий шопінг", - розповіла Добрянська.

Тоді як у Дубаї за 6 років збудували справжнє чудо світу, Березкін за 7 років у стінах ВР довів своїх вірних та заляканих виборців до повного зубожіння, продовжила Добрянська.

"У селах немає ні світла, ні води, ні газу. Немає доріг, немає зв'язку, немає лікарів та ліків. А у багатьох немає дитячих садків. Тих, які ви активно обіцяєте збудувати перед кожними виборами. Люди Компаніївки, Новоукраїнки, Бобринця, Вільшанки за цей час, коли ви про них дбали, стали біднішими за церковних мишей. А ваша донька розжилася на Бентлі. Співпадіння? Не думаю", - заявила Добрянська.

Не дивно, що Березкін та його родина вважають себе гідними хорошого життя, каже кандидат у нардепи. Але прикро, що прості люди для сім'ї Березкіна - раби безправні і дурні, додала Добрянська. "Цього разу знову спробуєте купити їх за 1 тис. гривень? Чи не так?", - зазначила кандидат у нардепи.

Тож, Добрянська покликала Березкіна на дебати.

"Я викликаю вас, Березкін, фігурант кримінального провадження щодо розкрадання 20 млн доларів в Ощадбанку на дебати. Я публічно змушу вас розказати правду як ви будуєте бізнес на селянах, про те, як ви корумпуєте голів райдержадміністрацій і вони відверто зривають мої зустрічі із виборцями. Про те, як ви брешете. А ще я хочу, щоб ви розказали, чому фермери Компаніївки гнали вас зі свого села і за що", - заявила вона, додавши, що дебати пройдуть у Кропивницькому, 18 липня.

"Місце та час даю право обрати вам. Але не затягуйте, щоб ми могли широко анонсувати про наші дебати", - резюмувала кандидат у народні депутати.

Нагадаємо, Тетяна Добрянська зареєстрована ЦВК кандидатом у народні депутати по 100 виборчому округу в Кіровоградській області. Вона підприємець і кандидат економічних наук у галузі економіки і управління народним господарством.