ЗМІ: У Броварах ЗЕ!Кандидат Галушко чинить тиск на бізнесменів, щоб ті розміщували його агітацію
17.07.2019 13:06

У Броварах виявленно численну політичну рекламу ЗЕ!Кандидата Миколи Галушка, розміщену з порушеннями законодавства. Більше того, кандидат використовує методи тиску на місцевих підприємців, щоб ті на фасадах своїх уставнов і закладів (що заборонено законом) розміщувати агітаційні плакати.

Про це повідомляє Інтернет-видання «Аргументум».

Так, у місті з’явились масштабні плакати ЗЕ!Кандитата Миколи Галушка, зокрема на приміщенні заправки. На плакатах невказана інформація про те, що вони надруковані за рахунок виборчого фонду кандидата, що є порушенням законодавства.

Крім того, заборонено поєднання комерційної та політичної реклами на фасадах установ. Незаконною вважається і агітація, місце розміщення якої не погоджено з місцевою радою.

Більше того, юридичні особи, які надають кандидату площу для розміщення реклами, якщо вони нібито просто самі його підтримують, згідно з законом зобов’язані на таких же умовах надавати площу й іншим кандидатам. А приміщаення повністю заклеєні плакатами лише Миколи Галушка.

Як відомо з неофіційних джерел, до власника заправки звертались інші кандидати для розміщення реклами, втім той відмовив, натомість заповнив всю площу агітацією Галушка. Очевидно, під тиском ЗЕ!Кандиата, підприємці змушені йти на порушення законів та виконувати його вказівки, боючись розправи, резюмує «Аргументум».