Український письменник розповів, як треба ставитися до будь-якої заяви «Слуги народу»
23.07.2019 09:21

Члени партії «Слуга народу» своїми діями заперечують власні слова. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA розповів письменник Андрій Кокотюха.

За словами нашого співрозмовника, зараз не варто сприймати серйозно жодну заяву щодо майбутнього прем’єр-міністра України. У тому числі - про можливе прем’єрство Святослава Вакарчука.

«Я міг би дати свою громадську приватну оцінку Вакарчуку, якби не одна обставина - якби про це не сказали в «Слузі народу». Я не вірю нічому, що говорять в «Слузі народу». Особисто для себе я вже давно прийняв рішення не слухати те, що вони говорять, тому що вони зараз сказали одне, а через годинку говорять інше. Це люди, які не відповідають за свої слова. Вони звикли це робити. Вони кидають лайно на вентилятор, навіть підсвідомо, і оцінювати серйозно будь-які їхні слова... Вони могли з тим же самим успіхом сказати не про Вакарчука, а про Сергія Притулу», - каже письменник.

«Я вам наведу дуже відомий приклад. В «Слузі народу» говорять, що в жодному разі не повинно бути у політиці того, що було раніше, тобто кумівства. А в той же час кістяк цієї партії складають родичі, друзі, однокласники, колеги з «95 кварталу», родичі родичів. Вони своїми діями заперечують свої ж слова. Тому я не думаю, що серйозно треба коментувати взагалі будь-що, що вони говорять. А їхні дії дорівнюють діям слона, який опинився в посудній лавці», - додає наш співрозмовник.