«Кличко - це просто абсурд». Експерт розповіла, хто був найкращим мером Києва
26.07.2019 09:21

Віталій Кличко - не найкращий мер, особливо для такого складного міста, як Київ. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла громадський діяч Лариса Скорик.

За словами нашої співрозмовниці, назначити Віталія Кличка мером такого складного міста, як Київ, - «це взагалі парадокс».

«Для мене Кличко і відповідальна посада, тим більше пов'язана з такими моментами, коли треба швидко і дуже чітко думати, це все було абсолютним нонсенсом з самого початку. Інша справа, я не знаю, кого поставлять на його місце. Але факт, що Кличко не найкращий мер, особливо для такого дуже складного міста, як Київ. До речі, завдяки Кличку становище столиці стало ще складнішим, тож я не бачу ніякої дивини у тому, що його будуть звільняти. Його просто не треба було ставити на цю посаду елементарно», - каже експерт.

«На мою думку, у нас за багато років був один-єдиний мер, який дійсно на мене справив враження дуже адекватного, професійного та інтелігентного мера, - такого, який якраз і потрібен такому місту. Це був Олександр Попов. Більш я ніякого мера за останні десятиліття не знаю, який би відповідав і рівню інтелекту, і знань, і організації, і взагалі людським якостям. А після нього Кличко - це просто абсурд», - додає Лариса Скорик.