Павловський: Одноразові доплати до пенсій не допомогли ні Порошенку, ні Гройсману
30.07.2019 09:33

Українці перед виборами зрозуміли, що одноразові виплати жодним чином не впливають на покращення їхнього життя. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів експерт з питань соціальної політики Андрій Павловський.

Коментуючи липневе збільшення виплат пенсій і субсидій в Україні, наш співрозмовник зазначає наступне: «З 1 липня було передбачено підвищення соціальних стандартів, в тому числі й мінімальну пенсію на 67 грн. Чи достатньо цього для того, щоб люди відчули якесь поліпшення? Навряд чи. Це мізерна сума. Разом з цим уряд Гройсмана перед виборами використав технологію одноразових підвищень. Але ми бачимо, що одноразові доплати до пенсій не допомогли ані Порошенку, ані Гройсману: той не став президентом, а той взагалі пролетів зі своєю партією повз ВР».

«Тобто ця методика підкупу громадян старшого покоління не працює, тому що люди розуміють, що це одноразові виплати, які жодним чином на покращення життя не впливають. Всі розуміли, що це одноразова передвиборча акція», - додає Павловьский.