«В один клік без черг та хабарів!» Новий указ Зеленського докорінно змінить Україну: подробиці
30.07.2019 12:21

Радник президента України з digital-напряму Михайло Федоров зустрівся з представниками Американської торговельної палати в Україні. Про це повідомляє Телеграм-канал Команда Зеленського.

«Розвиток цифрової економіки — пріоритет № 1 для України. Ми здійснюємо цифрову трансформацію наявних галузей економіки та створюємо сприятливі умови для появи нових. Інакше ризикуємо відстати від провідних економік світу назавжди. Ми готові залучити можливості Американської торговельної палати до розвитку спільних проектів у сфері широкосмугового Інтернету, електронної ідентифікації тощо», — сказав Михайло Федоров.

Представники Зеленського обіцяють врахувати всі пропозиції, озвучені під час зустрічі, щоб залучити інноваційний американський бізнес до розвитку цифрової сфери в Україні.

Крім того, в Телеграм-каналі повідомляється про новий указ президента Володимира Зеленського, який "є дуже комплексним та містить ключові завдання, вирішення яких дозволить зробити Україні "цифровий стрибок".

"В один клік без черг та хабарів!" - наголошується в повідомленні.

«Прозора та надійна робота держреєстрів — запорука безпечного розвитку бізнесу та ефективного управління країною загалом», — сказав Михайло Федоров.