Богдан «вирішив» спілкуватися з народом без ЗМІ: що це означає
06.08.2019 08:58

Дуже часто президент через Богдана «залазить» в ті сфери, до яких він точно не має жодного відношення. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповіла український політолог, директор Інституту національної стратегії України Олеся Яхно.

Коментуючи заяву глави Офісу президента Андрія Богдана про те, що команді Володимира Зеленського не потрібні журналісти для спілкування з суспільством, наша співрозмовниця зазначає наступне: «Мені здається, що Богдан на хвилі ейфорії від результатів на президентських і парламентських виборів розвернув активність, яка не зовсім стосується його компетенції. Богдана дуже часто заносить до галузей, до яких він взагалі не має ніякого відношення в силу тих обов'язків, які у нього є. І він розуміє, що ЗМІ не будуть до цього лояльно ставитися».

На думку експерта, подібну заяву глави Офісу президента можна перефразувати таким чином: «ми знаємо, що ви будете нас критикувати, значить, ми будемо вибудовувати цей формат комунікації з суспільством в обхід ЗМІ».

«Дуже часто президент через Богдана (чи це ініціатива президента, чи самого Богдана, ми не знаємо) залазить в ті сфери, в тому числі і в місцеве самоврядування, до яких він точно не має жодного відношення», - резюмувала співрозмовниця видання.