Гавриш: Поки що Зеленський діє за правилами Порошенка, але все ось-ось зміниться
16.08.2019 09:21

Зараз Зеленський продовжує політику Порошенка у відносинах Нормандської групи, але вже є ознаки того, що ситуація скоро зміниться. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український політик, доктор юридичних наук, професор Степан Гавриш.

За словами нашого співрозмовника, після президентських і парламентських виборів переформатування влади в Україні вже відбулося, і керівництву держави залишилося зробити ще один важливий крок.

«На парламентських виборах перемогла партія «Слуга народу», тепер треба створити Уряд, що дозволило би їм приймати спільні рішення. Зараз Зеленський просто продовжує політику Порошенка у всіх відносинах, у відносинах Нормандської групи. Але є вже ознаки того, що Зеленський буде діяти не за правилами Порошенка», - зазначає експерт.

«Наприклад, заява Волкера про те, що відбудуться консультації у Нормандському форматі за участю американців, тобто за участю Волкера, мають свідчить про те, що Зеленський чекатиме відповіді на ключові питання, як змінити течію Мінського процесу, яка є абсолютно безперспективною для України з огляду на цілу низку критичних зауважень», - додає Степан Гавриш.