ЗМІ: На 210 окрузі «тітушки» намагаються зірвати роботу Окружної виборчої комісії
16.08.2019 13:18

Люди в балаклавах оточили скандальну ОВК 210. Про це повідомляє Інтернет-видання «Аргументум».

Борис Приходько, який програв вибори, зібрав тітушок під приміщенням ОВК і намагається штурмувати. У стіни ОВК полетіли перші димові шашки.

Під приміщенням ОВК 210 у Прилуках - люди в балаклавах, поліція та пожежні машини. Тут відбувається перерахунок голосів для того, щоб надати протокол у ЦВК. Роботу молодиків особисто курує Борис Приходько (на фото).

«Сьогодні пан Приходько, разом з «тітушками» блокує роботу ОВК, тисне на комісію, «тітушки» нападають на людей, приміщення ОВК мінується, летять димові шашки. Саме в ці хвилини, пан Приходько особисто віддає накази «тітушкам», які ймовірно готують силове захоплення будівлі ОВК у Прилуках», - повідомляє Сергій Коровченко, який переміг на виборах за попередніми результатами.

«Не вперше команда Бориса Приходька вдається до брудних і незаконних дій, аби унеможливити встановлення результатів на 210 окрузі», - підкреслює «Аргументум».

Нагадаємо, що Округ 210 – останній зі 199 округів, де не встановлено результати виборів. Шостий окружний адміністративний суд визнав вибори на дільниці 740243 недійсними. ЦВК постановила надати уточнений протокол до 12:00 16 серпня. Наразі робота ОВК на 210 окрузі під загрозою зриву.