Консьєрж сервіс - lifestyle-менеджер, помічник і секретар з будь-яких питань
21.08.2019 14:06

У минулому консьєржем називали людину, яка відповідала за те, щоб свічки продовжували горіти, а постояльці королівського замку комфортно проводили час. Сьогодні консьєрж — це lifestyle-менеджер, помічник і секретар з будь-яких питань.

Якщо вам потрібно довго простояти в черзі, зайнятися організацією флешмобу або замовити квитки до опери, доручити ці завдання можна консьєрж-сервісу. Тобто службі, яка займається наданням численних ексклюзивних послуг у найкоротші терміни.

Наприклад, у Мастеркард зв'язок з консьєрж-сервісом здійснюється за допомогою дзвінка або відправки повідомлень боту в Telegram. Звернутися до консьєржа можна практично з будь-якими питаннями, дорученнями, а також для отримання допомоги чи консультації. Доступна така послуга у Мастеркард тільки для власників преміальних банківських карток.

Які послуги надає консьєрж

Сенс сервісу в тому, що будь-які організаційні послуги клієнти отримують абсолютно безкоштовно. Це стосується:

  • оформлення різних замовлень;
  • пошуку інформації з будь-якого питання;
  • бронювання номерів у готелі, квитків тощо.

Однак самі послуги або товари клієнт повинен сплатити самостійно. Наприклад, якщо вас цікавить оренда авто, консьєрж зробить усе необхідне, однак оплата прокату повинна бути здійснена саме клієнтом.

Якщо вам доступний консьєрж-сервіс, ви зможете:

  • Давати консьєржу вказівки. Це дозволить вам отримати необхідну інформацію, контакти фірми або людини. Також консьєрж може займатися організацією ділових зустрічей, вечірок, професійних заходів.
  • Знайти необхідні відомості. Це стосується як пошуку інформації щодо різних заходів, так й індивідуальних рекомендацій. Ви не можете знайти ресторан, де страви подають на скляних підносах, а в меню є роли з індичкою? Консьєрж не тільки виконає це доручення, але й замовить вам автомобіль, оформить попереднє замовлення та зарезервує найкраще місце у закладі.

Зі звичайними замовленнями ситуація ідентична. Консьєрж знайде фірму з доставки квітів відповідно до ваших вимог, замовить потрібний букет й оформить доставку на певний час, за необхідною вам адресою. І навіть якщо це буде неможливо, консьєрж розбереться з цим питанням, щоб ви отримали саме те, що вам потрібно, у максимально стислі терміни.

Коли можна користуватися консьєрж-сервісом

Сервіс Mastercard Concierge буде доступний власникам преміальних карток 24 години на добу 7 днів на тиждень. Консьєрж працює без перерв і вихідних, надаючи послуги максимально можливої ​​якості без очікування.

У випадку з консьєрж-сервісом Мастеркард, спілкування може відбуватися будь-якою з трьох мов: англійською, російською та українською.