Політолог: Зовсім скоро ми дізнаємося правду про вплив Коломойського на Зе! Команду
29.08.2019 09:33

Якщо Аваков залишиться на посаді голови МВС, тоді можна буде говорити про серйозний вплив Коломойського на команду Зеленського. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

За словами нашого співрозмовника, рішення щодо того, чи залишиться Арсен Аваков головою МВС України, стане індикатором рівня впливу Ігоря Коломойського на Зе! Команду.

«Аваков виходить з того формату, який був визначений Зеленським і «Слугою народу». Тому заява Коломойського про те, що нинішній міністр внутрішніх справ збереже свою посаду в новому Кабміні, продемонструє, наскільки сильним є вплив бізнесмена на Володимира Зеленського», - зазначає аналітик.

За словами політолога, з точки зору інтересів Володимира Зеленського і партії «Слуга народу», сенсу залишати Авакова на такій серйозній посаді немає.

«Так чи інакше, маючи одноосібну більшість в парламенті, «Слуга народу» зможе призначити кого завгодно. Тому якщо буде прийняте рішення, і це буде Аваков - значить, буде Аваков. Якщо хтось інший - значить, буде хтось іншій. Якщо Аваков залишиться, тоді можна буде говорити про достатньо серйозний вплив Коломойського на команду Зеленського», - резюмував Віталій Бала.