Борис Приходько не виконав свою головну передвиборчу обіцянку, - ЗМІ
10.09.2019 16:46

Одіозний банкір Януковича та подільник Гонтарєвої по розкраданню державного майна (більше 2 млрд. гривень), нині депутат Верховної ради від 210 округу Борис Приходько, збрехав своїм виборцям та не виконав головну передвиборчу обіцянку. Про це пише Інтернет-видання «Аргументум».

За даними видання, йдеться про його не голосування про проект Закону про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент) (№1012) - в цілому.

«Адже, якщо ми відкриємо його передвиборчу програму на його особистому Інтернет сайті, то бачимо там наступне:

1. «Дозволимо громадам контролювати свого депутата!

Народ є справжнім джерелом влади. Я за Народовладдя! Саме тому розроблю і підтримаю всі законопроекти, що в усьому світі називаються процедурою «recall», тобто відкликання. Від імпічменту Президенту України – до відкликання народного депутата, від депутата місцевих рад – до міських голів», - повідомляє видання.



Але, під час важливого голосування у Верховній раді, пан Приходько утримався та не проголосував за Закон про імпічмент, що фактично означає не виконання своїх перед-виборчих зобовязань, наголошує ЗМІ.

«Отже, Борис Приходько, вчергове продемонстрував свою некомпетентність та бай-дужість до актуальних питань і проблем країни та її громадян», - резюмує «Аргументум».