Зеленський і Трамп готуються до зустрічі: чи вдасться порозумітися колишнім шоуменам
12.09.2019 10:20

Зустріч Зеленського і Трампа розпочнеться зі знайомства, продовжиться розмовою в Польщі і виллється у обговорення військового порядку денного. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів голова політради партії «Сила Людей» Олександр Солонтай.

За словами нашого співрозмовника, під час зустрічі Володимира Зеленського з Дональдом Трампом будуть обговорюватися питання цікаві як для однієї, так і для іншої сторони.

«Зустріч розпочнеться зі знайомства, продовжиться розмовою в Польщі і виллється у обговорення військового порядку денного. По-перше, після перезавантаження України і влади треба знайомитися та продовжувати спілкуватися. З американської сторони інтерес, до речі, пов'язаний з українським фактором виборів. По-друге, продовження розмови в Польщі - це порядок денний, сформований самими США. А, по-третє, військова підтримка - це потреба України. Я думаю, що навколо цих питань і буде крутитися розмова».

«До того ж є такий цікавий момент: обидва президенти в колишньому шоумени, тобто тут навіть немає підстав думати, що той буде дивитися звисока, мовляв я професіонал, а ти комік. Обом буде цікаво, я думаю, що вони навіть могли б і пожартувати з цього приводу», - додає політик.