«Дуже дякую!». Зеленський звернувся до своїх ворогів і розказав про нову традицію
13.09.2019 15:24

Повернення громадянам України відчуття справедливості є настільки ж важливим завданням для влади, як і робота над економічним зростанням. Про це президент України Володимир Зеленський заявив 13 вересня в Києві на зустрічі YES, йдеться в повідомленні Телеграм-каналу Команда Зеленського.

«Не менш важливе повернення громадянам віри у справедливість шляхом подолання багаторічної корупції, завдяки політичній волі та створенню незалежних правоохоронних, антикорупційних і судових органів. Ми дуже сподіваємось на наших недругів і постійних скептиків. Вони кажуть, що в Україні це неможливо. І це чудово, що вони таке кажуть. Бо у нашої команди з’являється дуже гарна традиція: що більше у нас не вірять, то краще у нас виходить. Так було з президентськими виборами, з парламентськими. Так було з розпуском Верховної Ради, зі зняттям депутатської недоторканності. Так буде і з подоланням корупції», — сказав Володимир Зеленський.

Нова влада вже зробила низку кроків для подолання корупції в Україні. Призначення нового Генерального прокурора, відбувся перезапуск прокуратури, Служби безпеки України, а 5 вересня почав роботу Вищий антикорупційний суд. Для його ефективного функціонування Верховна Рада розглядає законопроект, що зосередить суд виключно на топ-корупції та допоможе уникнути блокування його роботи.

Володимир Зеленський зазначив, що багато хто вважає кроки його команди надто швидкими.