Стоматологічні послуги: спосіб збереження естетичної посмішки
16.09.2019 18:41

Здоров'я ротової порожнини залежить не лише від своєчасного виконання гігієнічних процедур та раціонального харчування. Без систематичного відвідування кабінету лікаря-стоматолога важко зберегти цілісність зубної тканини та емалевого шару на її поверхні. Руйнування зубів залежить від багатьох факторів. Більшість пацієнтів зі страхом згадують процес лікування елементів ротової порожнини за допомогою бормашини та інших стоматологічних інструментів. Сучасні клініки забезпечуються засобами, які гарантують повну відсутність больового відчуття. Це дозволяє виконувати всі необхідні лікарські маніпуляції максимально якісно і швидко.

Основні види лікування зубів в стоматологічній клініці

Лікарі-стоматологи з високим рівнем кваліфікації та достатнім досвідом роботи успішно справляються з різноманітними задачами, необхідними для лікування зубів та відновлення зубного ряду:

  • профілактика виникнення захворювань ротової порожнини;
  • виправлення природного чи набутого неправильного прикусу;
  • відновлення емалевого шару;
  • установка зубних пломб;
  • видалення зруйнованих зубів;
  • імплантація;
  • оздоровлення ясен.

Пацієнтам клініки пропонуються різноманітні методи відбілювання зубів. В своїй роботі лікарі-стоматологи використовують принципи індивідуального підходу. Методи лікування зубів та фармакологічні препарати вибираються для кожного відвідувача окремо. При цьому враховуються індивідуальні якості організму та ступінь розвитку хвороби.

Професійні методи відновлення зубного ряду

Пацієнтам, які потребують такі послуги, що пропонує стоматологія київ, гарантується якісний сервіс та доступні цінові тарифи. Якщо зуб та його поверхня зруйновані повністю, то він навряд чи підлягає відновленню. Видаленням решток тканини займаються лікарі-хірурги. Неприємна процедура проходить абсолютно безболісно, так як вона супроводжується застосуванням ефективних анестезуючих засобів. Пацієнти не відчувають жодного дискомфорту під час виконання операції. Спеціалісти рекомендують видаляти зуби, які мають неправильну форму чи ростуть під кутом, що порушує якість жувальної функції.

На місці видалених зубів з'являються неестетичні пустоти. Щоб відновити естетичність посмішки, рекомендується проводити імплантацію. В сучасній стоматології використовуються матеріали, які візуально нічим не відрізняються від природних тканин. Вони характеризуються підвищеною міцністю та екологічною безпекою. Одним із популярних методів відновлення зубного ряду вважається протезування. Пацієнтам пропонується установка зубних коронок, мостовидних конструкцій чи зйомних пластин, які характеризуються функціональністю та естетичною привабливістю. Вартість протезування залежить від виду вибраного матеріалу. На всі види штучних зубних систем надається довготривала гарантія. Проблеми, які пов'язані з вирівнюванням неправильного прикусу, вирішуються за допомогою спеціалістів-ортодонтів.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.