Зустріч Трампа і Зеленського: експерт вказав на важливі деталі
23.09.2019 11:36

Зустріч Дональда Трампа та Володимира Зеленського має бути дуже позитивною для обох сторін. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA повідомив головний редактор порталу PoloNews Євген Білоножко.

За словами нашого співрозмовника, майбутня зустріч президентів України та США є довгоочікуваною й важливою для обох сторін «з огляду на скандал, пов'язаний з таємними домовленостями та доповідями, що розвертається в США».

«Ця ситуація, пов'язана з певними кулуарними аспектами, хвилює всі сторони, тому що через подібну кулуарність втрачається сенс і реальність справжніх змін, які можуть відбутися в Україні», - констатує експерт.

«Ми бачимо, що США залишаються союзником України. Україна так само орієнтується на Америку. І, що є не менш важливим, зустріч із Трампом була анонсована фактично в перший же день після того, як Порошенко оголосив про свій програш, а Зеленський отримав результати попереднього волевиявлення. Тому треба дочекатися самої зустрічі, вона має бути дуже позитивною для обох сторін», - додає головний редактор порталу PoloNews.