Зрада чи перемога: що насправді вчора відбулося у Мінську
02.10.2019 11:55

На даний момент оприлюднені далеко не всі деталі того, що вчора відбулося у Мінську. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів експерт з політики, виконуючий обов'язки голови політради партії «Сила Людей» Олександр Солонтай.

На думку нашого співрозмовника, українці отримали недостатньо інформації щодо підписання «формули Штайнмайєра», тому навколо цієї теми, за підсумками першої доби, формується негативний контекст.

«Потрібне інформаційне роз'яснення, яке дозволило б і пересічним громадянам, і аналітикам отримати біль детальну картину того, що відбувається. Адже на даний момент оприлюднені далеко не всі деталі того, що вчора відбулося у Мінську», - зазначає експерт.

«Суспільство отримало ярлики про те, що це капітуляція, що це «зрада», і досі не зрозуміло, чи дійсно є підстави для того, щоб так думати. Частина ж суспільства, яка мала б казати, що це «перемога», мовчить, бо їй не зрозуміло, чому це можна називати перемогою. Тому поки що ми спостерігаємо формування виключно негативного відбитку навколо цієї події», - додає Олександр Солонтай.