Стерненко: Ми побачили повний комунікаційний провал Зеленського
02.10.2019 16:46

У вівторок, 1 жовтня, громадяни України побачили повний комунікаційний провал президента Володимира Зеленського, котрий не зміг чітко артикулювати, які він має плани щодо Донбасу, взагалі не згадав Крим та почав переводити стрілки у відповідь на незручні запитання. Про це у Фейсбук пише блогер Сергій Стерненко.

Сергій Стерненко

Сергій Стерненко

«Об‘єктивно ми не знаємо що саме було підписано в Мінську. Можливо, там не такий вже поганий для нас сценарій, у що я слабко вірю. Можливо, там сценарій капітуляції. А може там взагалі пустий листок, який для нас нічого не змінює. Ми просто не знаємо нічого. Жодної конкретики.

І ось тут ми звертаємось до теми розмови Зеленського з Трампом. Щодо президента США розпочали процедуру імпічменту за не дуже коректну бесіду. Після скандалу стенограму цієї розмови розсекретили та оприлюднили.

У нас же президент одноосібно вирішує питання, від яких залежить існування України як такої. Ми не знаємо про що він розмовляв з путіним. Ми не знаємо що підписали його представники в Мінську. Нам не показують документи, від яких залежить життя кожного з нас, і це обурює та викликає справедливий гнів», - зазначає блогер.

Тому, на його думку, протести по країні — явище потрібне та закономірне. «Це плата за спроби команди Зеленського не комунікувати з суспільством, не показувати про що вони домовляються з агресором та що планують робити далі. Біг по граблям є нашим національним видом спорту. Зеленський явно хоче у цьому змаганні перемогти», - резюмував Стерненко.