До влади прийшли мародери і ліквідатори Української держави
09.10.2019 10:00

Безперечно, що Україна — це Європа за географічним, за етнічним та за ментальним складом українців. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, один із засновників Української республіканської партії, Герой України Степан Хмара.

«Ми завжди були європейцями. Не ці зайди, які приходили — монголи, москалі і т.д., саме етнічні українці завжди були європейцями», - додає аналітик.

На думку нашого співрозмовника, держава у нас поки що мафіозна, точніше буде сказати влада, була і залишається такою.

«До влади прийшли абсолютні авантюристи, які нічого робити не вміють, не хочуть і не будуть. Але вони знають одне: треба дуже скоро і дуже багато вкрасти, та утриматись кілька років у влади. Тому вони хочуть за рахунок української землі закрити дірки в бюджеті і розрахуватися за борги, за іноземні кредити, ну і покласти собі до кишені величезні гроші», - підкреслив Хмара.

Аналітик вважає, що цих авантюристів нічого не зв'язує з Україною, вони як космополіти. Ці люди абсолютно без патріотизму, без моралі і без совісті. І тому якщо українці будуть колупатися в носі, то доколупаються, що нарешті втратять державу, яка ще є недосконалою, і потім не буде кому її відновлювати.

«Це ж не прийшли українці до влади. Я маю на увазі не етнічне походження, а ментальне. Це прийшли мародери і ліквідатори Української держави, тому що вони хочуть розрахуватися з іноземцями за борги українською землею. Це найстрашніший злочин, якщо вони б це зробили. І це найбільша ганьба українцям, якщо вони дозволять це зробити», - додає наш співрозмовник.

Степан Хмара впевнений, що ті мародери хочуть дуже скоро це зробити, причому нахабно пропонуючи: давайте приймемо закон, а потім вже через рік введемо ринок землі.

«Це вони так хочуть приспати українців. Їм тільки прийняти закон, щоб зняти заборону на торгівлю землею, — і з нового року тут вже все давно все розписано, якій компанії що. І тоді прощай, держава, а українці хто куди: молодь поїде в еміграцію, старі повмирають, села будуть ліквідовані», - пророкує політичний діяч.

Наш співрозмовник зауважує, що це трапиться не за один рік, але дуже скоро, бо ж ніхто не захоче сіяти.

«Наші бандити, ця шпана, яка прийшла до влади, вони теж прихоплять там, і на вторинному ринку зароблять свої мільярди і звалять кудись на Середземномор'я чи ще кудись, бо їм плювати, де їм бути, це люди без коріння», - резюмує аналітик.