В Бердичеві неповнолітні дівчата гутром побили ровесницю та її маму
09.10.2019 10:03

Досудове розслідування щодо побиття неповнолітньої та її матері у Бердичеві перебуває на контролі керівництва прокуратури області. Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури, пише Бердичів.BIZ.

Під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури слідчим відділом Бердичівського відділу поліції розслідується кримінальне провадження за фактом заподіяння неповнолітній дівчині та її матері тілесних ушкоджень у місті Бердичеві, за ч.1 ст.125 КК Україн

З огляду на те, що подія набула значного суспільного резонансу, досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом прокуратури Житомирської області.

Установлено, що 28.09.2019, близько 20.00 год, у парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка в місті Бердичеві сталася бійка між місцевими підлітками.

У заяві матері, яка звернулася до місцевої поліції, крім факту заподіяння підлітками тілесних ушкоджень доньці та їй самій, також зазначається про вчинення іншими дівчатами систематичного знущання над її донькою.

На даний час органом досудового розслідування вже допитані очевидці та учасники події, вживаються заходи до встановлення усіх очевидців, які були присутні на місці конфлікту, встановлюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.