Затримання соратників Порошенка: від чого насправді відволікають увагу суспільства
18.10.2019 12:06

Затримання соратників екс-президента Петра Порошенка - це ефектний, але не зовсім ефективний крок. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

На думку нашого співрозмовника, затримання соратників екс-президента Петра Порошенка виглядає як піар-акція, спрямована на «відволікання фокусу уваги суспільства від серйозних проблем».

«Йдеться про розведення військ, про “формулу Штайнмаєра”, про можливу зустріч у Нормандському форматі», - зазначає політолог.

«З точки зору технологічності все робиться правильно, а з точки зору результативності і ефективності, крім ефектності, поки що не дуже. Зараз це намагаються виставити як супер-боротьбу з корупцією. Окей, хай роблять. Якщо для цього є аргументовані докази і факти, то суд визначить, винувата людина чи ні. Але так чи інакше, поки що якихось особливих аргументів, що це є саме бажання боротьби з корупцією, я не побачив», - резюмував голова Агентства моделювання ситуацій.