Політолог розповів, у яку небезпечну гру втягнули президента Зеленського
29.10.2019 11:07

Недавній візит Володимира Зеленського на Луганщину «зіграв на руку росіянам». Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

«Те, що Зеленський поїхав і публічно вирішив висвітлювати цей візит, було його помилкою. Вони взяли з собою камери, зробили 24-хвилинний фільм, але я думаю, що вже треба забувати про кіно. Треба намагатися зрозуміти реалії життя і те, що у нас йде реальна війна. До того ж, форма, в якій відбувалося спілкування, абсолютно неприйнятна для президента України», - зазначає аналітик.

На думку нашого співрозмовника, Володимира Зеленського втягнули в гру, яка має шанси завершитися з на користь РФ.

«Щодо заяв про націоналістів… Я вважаю, що треба відрізняти фашизм, я його ще називаю рашизм, від націоналізму, прибічники якого захищають національні інтереси своєї країни. Ці речі треба чітко акцентувати, і було б доречно, щоб з цього приводу була заява президента. Але я сумніваюся в тому, що вона буде, скоріш за все, це йому достатньо далеко, для його розуміння і відчуття України», - резюмував Віталій Бала.