Фаріон: Чужинці при владі намагаються зробити з України сировинний придаток
13.11.2019 10:00

Поведінка Зеленського – це наслідок безпрецедентного тиску українського суспільства. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

На думку нашої співрозмовниці, дивна річ, що Зеленський хоче проводити референдум з питань, які чітко виписані в Конституції.

«В Конституції чітко зазначено, що земля — це національне багатство українського народу. Тобто поведінку Зеленського можна трактувати тільки як наслідок безпрецедентного тиску, яке розпочало суспільство на цю “зелену” орду, яка сприймає Україну як територію для здійснення своїх антиукраїнських пропутінських інтересів. Тобто будемо вважати, що це насправді дуже неадекватна, убога і примітивна реакція Зеленського на тиск українського суспільства», - підкреслює нардеп.

За словами політика, це не просто бунт, це світоглядова позиція. Бунт — це так, як бенгальський вогонь: він спалахнув і згас. А світоглядова позиція — це глибоке переконання людей, які живуть не лише задля того, щоб мати дітей і якісь матеріальні можливості. Це гідність, це гордість людей за свою землю, за свою культуру, за свої життєві принципи, за свою ідентичність. А ідентичність абсолютною мірою підкріплена землею. Тому не йдеться про бунт, йдеться про зовсім інше — про повстання. А оскільки за Зе проголосувало 46 % населення, не треба йому рисувати 73%, це абсолютна омана, тому що 73% - це від тих, які прийшли на вибори, але у нас є близько 10 млн людей, які взагалі не голосували. Йдеться про повстання України, яка не усвідомлює себе без своєї землі, бо продати землю — це фактично продатись в рабство і продати себе.

«Кріпацтво ми вже переживали за часи Катерини ІІ. Тепер “зелень”, як абсолютний наступник політики Москви чи політики німців, бо німці і москалі абсолютно в однієї упряжі, вони нам пропонують все те, що ми вже переживали у 18 столітті. То ми не можемо говорити про бунт, ми говоримо про демонстрування нашої національної свідомості, бо нація, яка не вміє захистити свою землю, не є нацією, вона є гноєм для удобрення чужих інтересів. Україна, якщо здасть свою землю, просто підтвердить себе як сировинний придаток на земній кулі. Тому ми дивимось на це не як на бунт, а як на демонстрацію центричної української сили», - додає Фаріон.

«Звісно, що це налякало ось цей продукт “русского мира” і основний інструмент знищення України через Зе, тому Зе й пропонує ось цей варіант — референдум, в якому може бути задіяно за їхньою методою фальсифікації, залякування тиск і інші засоби, на які здатна влада. Тобто тут не має йтися про референдум, має йтися про виконання Конституції, що земля — це національне багатство українського народу, і всі землі сільськогосподарського призначення належать державі, і в жодному випадку їх не має купувати іноземець. Якщо тим ідіотам, яких обрали такі ж ідіоти, не зрозуміло, хай прочитають нашу базову юридичну пам'ятку — Литовський статут, 16 століття, де наші предки визначили дві основні максими здобуття держави: перше — землі чужинцям не продати, друге — в уряді не має бути жодного чужинця. А у нас уряд очолюють або чужинці, або манкурти, або яничари, а на чолі держави перебуває представник абсолютно не української нації. Звідти їхня поведінка», - зауважує політик.

Фаріон впевнена, що лише повстанням, лише масовими акціями українці можуть заявити, хто пан на цієї землі. Поки що нам сьогоднішніми акціями протесту по всій Україні вдалося перенести питання розпродажу України з молотка з сьогоднішнього дня на завтрашній, тобто розслаблятися не можемо жодною мірою, тому що ця орда прийшла не задля того, щоб будувати Українську державу, запам'ятаємо і усвідомимо це нарешті. Ця орда прийшла до влади для того, щоб знищити Українську державу.

«Ми все це переживали вже рівно 100 років тому. Саме у 21 році наступив повний крах визвольних змагань Української держави. Так ці манкурти хочуть повторити це знову? Вони не здобули ніякого уроку за 100 років? Чи ця земля народила вже стільки потвор, що на них тільки одна управа — щоб вони вимерли всі?», - резюмувала народний депутат України Ірина Фаріон.