Хмара: Референдум з приводу ринку землі - це шахрайство президента
13.11.2019 11:45

Зеленський ще задовго до виборів дав зобов'язання і тепер розплачується землею. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, Герой України Степан Хмара.

На думку нашого співрозмовника, президент намагається знов шахраювати, тому що “ми винесемо на референдум питання, чи можна продавати землю іноземцям”. Справа не йде про те. Понад 70% громадян виступають проти продажу землі взагалі, тому що знають, чим все це закінчиться.

«Тим шахраям лише тільки дай волю, вони частину землі украдуть, частиною заплатять за борги. Влада хоче перетворити землю в платіжний засіб. Борги вони набирають, як і попередники їх набирали, і абсолютно не мають поняття, як керувати економікою, що основний прибуток може бути тільки від розвитку реального сектору економіки, тобто промислового виробництва», - зауважує політичний діяч.

Хмара гадає, що розвивати економіку вони не вміють і не хочуть, тому і дали зобов'язання своїм кредиторам.

«Відстоюючи інтереси наших олігархів-латифундистів і свої власні, вони хочуть дуже швидко і багато прихопити. Ця банда більш нічого не хоче. Зеленський ще задовго до виборів дав зобов'язання. Він погано закінчить, якщо так продовжуватиме», - резюмував український націоналіст Степан Хмара.