«Слуг народу» звинуватили в проституції
21.11.2019 18:03

Люди, які опинилися при владі займаються проституцією найвищого ґатунку. Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту інтернет-видання Новини України — From-UA розповів член ВО “Свобода”, колишній міністр аграрної політики України Ігор Швайка.

«Слуга народу» — це великий колгосп, в якому понабирали людей по оголошенням в інтернеті. Чим швидше вони розваляться і чим швидше Зеленський, який сьогодні випадково, по непорозумінню українського народу займає посаду президента, призначить дострокові вибори, тим швидше Україна отримає шанс вийти на наступний етап розвитку.

Швайка наголошує на тому, що нардепи справжньої народної партії можуть перед тим, як ухвалити рішення, сваритися, обговорювати деталі та інше, але голосування має бути унікальним і синхронним. Те, що у “Слуги народу” такого немає і не передбачається, говорить лише про те, що ми ще побачимо не тільки листування з приводу проституток, джокерів-шмокерів і всіх інших, а ще й багато цікавих і недолугих речей, які явно не красять український парламентаризм.

Сьогодні нардепи - це справжні клоуни у маскарадних костюмах: при владі — розпродаєш землю, тому що хороші люди при владі, в опозиції — не можна розпродавати, тому що погані люди при владі. Що це, як не проституція найвищого ґатунку?!