Війна ще попереду: Зеленського застерігають – у Путіна підступні плани
26.11.2019 14:29

РФ намагається вживити ракову пухлину в тіло України. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи останню бесіду Зеленського з Путіним, наш співрозмовник зауважив наступне: «Скоріше за все вони узгоджують деталі того, що має відбутися в межах Нормандського формату. Тобто це рішення фактично узгоджується».

«Зеленський сказав, що вони говорили про обладнання для катерів, але, напевно, все значно серйозніше. І назагал певно, що перехитрити Путіна буде надзвичайно важко в цьому питанні, тобто росіяни будуть створювати анклав, фактично вживлювати ракову пухлину в тіло України, анклав, керований ними для того, щоб розхитати державність, щоб заразити сепаратизмом інші регіони. І коли вони в одному місці припиняють стріляти, вони починають стріляти в іншому місці. І Зеленському треба це добре розуміти, щоб не прогадати», - підкреслює політолог.

На думку Палія, ці дзвінки Зеленського тішать Путіна.

«Він говорив, що у них повний контакт. Тому що назагал ситуація така, що Росія знаходиться в тяжкій ситуації і розвитку економіки. Тобто у них економіка стагнуюча де-факто, а у нас економіка до останнього часу була така, що розвивалась. Але Зеленський чомусь пригальмовує ситуацію, тобто у нас обіцяли 40% вибухового зростання економіки, а виходить насправді набагато гірше», - резюмував історик.