Політолог розповів, як Зеленський зможе використовувати «естонський велосипед»
27.11.2019 12:30

Електровелосипед для Зеленського - це порада з боку європейського президента президенту, який хоче бути європейським. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України — From-UA розповів український політолог Олександр Кочетков.

На думку нашого співрозмовника, електровелосипед віл президентки Естонії Керсті Кальюлайд не можна вважати тролінгом на адресу Володимира Зеленського, але це дуже схоже на «дружній натяк».

«Це такий прозорий натяк, порада з боку європейського президента президенту, який хоче бути європейським. Мовляв, не відривайся від людей, залишайся таким, який ти є, але не забувай про свої обіцянки суспільству. Тобто ти обіцяв бути чесним і сильним, не перетворюватися на царя і діяти в інтересах людей - от таким ми тебе бачили в цьому серіалі, завдяки якому ти власне й став президентом. Так не забувай, завдяки чому ти став президентом. Дуже слушна порада, на моє переконання», - зазначає аналітик.

Експерт впевнений у тому, що Володимир Зеленський не буде користуватися подарунком у повсякденному житті.

«В якомусь ролику він, може, на ньому і проїде - не тільки ж за кермом «Тесли» Андрія Богдана сидіти. Але користуватися у житті - звісно ж ні! У нього достатньо гарний службовий кортеж. А коли він піде, то їздитиме на «Рендж Ровері», так що велосипед йому не буде потрібний», - резюмував політолог.