Переслідує, бо не люблять: кого замість волонтерів має «карати» Зеленський
29.11.2019 13:40

Критика волонтерів на адресу Володимира Зеленського є цілком обґрунтованою. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український спортивний журналіст та політик, телеведучий, народний депутат України VII скликання (2012—2014) Ігор Мирошниченко.

На думку нашого співрозмовника, влаштовуючи обшуки у волонтерів, які його критикують, президент лише додає їм рейтингу та демонструє власні комплекси.

«Тільки закомплексований чоловік може допустити, щоб люди, які його не люблять, переслідувалися. Жодних кримінальних заяв ані Федина, ані Звіробій не робили. Більшість українців, які насправді розуміють, що відбувається в політиці, також так думають. І президент дійсно ходить по лезу бритви», - констатує експерт.

За словами політика, кожен громадянин України має право говорити «що завгодно».

«Якщо людину, що висловилася, починають переслідувати, то це якраз характеризує ситуацію, яку ми називаємо реваншем негідників після Революції Гідності. Адже ті, хто був гідними, сьогодні переслідуються, а ті, кого треба переслідувати, вони сидять у парламенті, озвучують тези Кремля, працюють п'ятою колоною на окупанта і на агресора», - каже Ігор Мирошниченко.

За словами нашого співрозмовника, президент Зеленський не посадив жодного корупціонера, тому критика на його адресу є цілком обґрунтованою.

«При Зеленському, наприклад, вийшов командир роти “Беркута” за законом Савченко, який керував розстрілами на Майдані та відсидів вдвічі менше свого терміну. Але в той же час тих, хто на Майдані боровся за європейські цінності, переслідують за те, що вони не люблять президента. Так Зеленського будуть не любити і далі, буде ще більше різких заяв», - впевнений Мирошниченко.