«Нагуглена бригада прийшла до влади»: журналіст «спіймав» нардепа на антиконституційній заяві
29.11.2019 13:59

Заява про свободу слова «допомогла» Ользі Смаглюк досягти рівня Дубінського і Макса Бужанського. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

За словами нашого співрозмовника, заява нардепа Ольги Василевської-Смаглюк про необхідність «приглушити» свободу слова в Україні суперечить Конституції нашої держави.

«Ця заява обмежує права громадян, що заборонено напряму Конституцією, і показує, що девочка нічого не навчилася, поки була журналісткою в газеті “День” і на “1+1”. Це один з найкращих проявів ідіотизму, і за цими параметрами Смаглюк досягла рівня Дубінського і Макса Бужанського, з чим її можна і привітати», - зазначає експерт.

За словами Чайки, коли представники президентської команди «попадають під критику, тролінг або насмішки, у них зносить дах, і вони починають робити абсолютно ідіотські заяви».

«Нагуглена бригада прийшла до влади на хайпі і на стьобі над всіма поняттями: над країною, над людьми, над іншими політиками, незалежно від того, чи вони уроди, чи хороші», - додає журналіст.