У владі помітили одержимих людей, і зовсім не ідеєю
04.12.2019 14:01

Українці почали «відкривати очі» на тих, кого обрали до влади, і правда їм не дуже подобається. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

На думку нашого співрозмовника, спочатку були, можливо, якісь сподівання. Багато людей вірять, що їм зразу вареники посиплються в рота. Це прояв наївності нашого електорату.

«А по-друге — скандали ж почалися один за одним. Зеленський менше говорив перед виборами, його взагалі не допускали в телевізор, крім якихось підготовлених меседжів. Його команда боялася, щоб люди до них придивилися і побачили, що ж там насправді. А тут вже так не виходить, вже йде робота, і вже його сховати на весь час не виходить», - додає політолог.

«Ну і крім того, скандали пішли, і всі бачать, які там люди зібралися. Це зовсім не такі люди, які одержимі мрією зробити країні і простим громадянам добре, а вони чимось іншим одержимі багато з них. Тобто зовсім іншу мотивацію люди побачили. У нас дуже швидка втома від політиків проглядається. Спочатку від одних стомилися, зараз вже ці набридають. Не дуже зріла у нас політична культура, тому що спочатку обираємо казна-що, а потім від того казна-що дуже швидко втомлюємося», - резюмував Олександр Палій.