Це прийшли ліквідатори: Степан Хмара попереджає про страшну загрозу для України
20.12.2019 14:30

Антиукраїнській владі не дадуть з допомогою ринку землі остаточно вирішити ліквідацію України. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA заявив український політичний діяч Степан Хмара.

На думку нашого співрозмовника,якщо брати суспільство і владу, то суспільство все-таки якось може схаменутися в критичні моменти, щоб застерегти владу від дуже поганого.

«Але, на жаль, суспільство теж треба розділити, на активну його частину і ту більшість, до речі, яка породжує діючу сьогодні владу», - додає Степан Хмара.

«Успіхів я не бачу. Єдиний успіх, що до кінця цього року не дадуть антиукраїнській владі остаточно вирішити ліквідацію України через дозвіл продати українську землю. Але ця боротьба має бути і на наступний рік», - підкреслює політичний діяч.

А поганого, зі слів нашого співрозмовника, — в Україні сформована вища влада, парламент, керівництво ліквідаторів української держави.

«Суспільству треба пам'ятати, ніяких ілюзій — це прийшли ліквідатори. Тому про які позитиви можна говорити? У нас катастрофічна загроза витає над Україною — втрата взагалі суверенітету. Чим тут можна тішитись? Нема чим тішитись», - резюмував Степан Хмара.