Палій: Некомпетентність Зе команди вжене Україну в неминуче піке
26.12.2019 14:01

Тиск і репресії у 2020 році в Україні вийдуть на новий рівень. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

На думку нашого співрозмовника, 2020 рік буде дуже складним. Це насамперед залежить від некомпетентності нашої влади, і, звичайно, організовуватись для вирішення питань країни в таких умовах буде дуже важко.

«Очевидно, що популярність влади буде падати, і вона буде намагатися компенсувати це за рахунок тиску. З одного боку, за рахунок популістичних обіцянок, а з іншого — за рахунок тиску і репресій», - додає політолог.

Олександр палій впевнений, що олігархічний консенсус буде руйнуватися Зеленським, тобто він вже, по суті, починає руйнуватися і хитатися. А тиск Росії буде тривати і, можливо навіть, посилюватися.

«Але в той же час у нас є хороший результат — те, що країна навчилася заробляти за останні 6 роки. Те, що влада умудрилась за півроку не виконати бюджет, який виконувався раніше щороку, це окрема історія. Але все ж таки економічна база є для країни, і країна навчилася огризатися за ці 6 років, це теж дуже добре. Багато буде залежати від зовнішньої політики цього року», - резюмував наш співрозмовник Олександр Палій.