26.12.2019 09:17

біт трейд - бітбон

Людей, які написали коментарі та відгуки про біржу цифрових активів Біт Трейд, уже чимало, але далеко не в кожному з них розглядається важлива тема, пов’язана з купівлею Бітбон. Найчастіше говорять про зручність і простоту інтерфейсу, високу надійність і значні перспективи як самої біржі, так і проекту загалом. Підтверджую — усе це так і є, але для повноти картини потрібно розповісти про торговельну систему Quickbot, яка є основою для функціонування біржі.

Гарантована чесність і безпека операцій — головні переваги проекту. Його важливу частину — Quickbot — створено для того, щоб користувачі отримали максимальний дохід і в будь-який момент могли купити активи за вигідною ціною.

Що таке Quickbot на Біт Трейд

У відгуках про Біт Трейд можна зустріти тільки згадування просунутих алгоритмів, що працюють на біржі та виконують зустрічні ордери за максимально чесними для продавців і покупців умовами. Важливою частиною цих алгоритмів є Quickbot: він відстежує стан торгів і здійснює автоматичний зсув за сформованим стаканом заявок, гарантуючи кращу ціну навіть у тому випадку, коли на біржі немає достатньої кількості ордерів на продаж.

Алгоритми Quickbot дозволяють виконувати всі сформовані заявки на купівлю, ставлячи в рівній чесні умови всіх користувачів, які хочуть купити цифровий актив Бітбон.

Як працює Quickbot на біржі цифрових активів Біт Трейд

Який відгук про біржу Біт Трейд без реального прикладу? Робота Quickbot у реальності має такий вигляд:

  1. Розміщуємо заявку на купівлю, скажімо, 2000 Бітбон.
  2. За поточною ціною й у діапазоні +3% на біржі не знайшлося достатнього обсягу (виконалося лише 750), і бот пропонує передати йому управління купівлею. Погоджуємося.
  3. Тепер його завдання зміщувати всі заявки слідом за ціною, що забезпечує купівлю обсягу відразу, як тільки з’явиться зустрічна пропозиція.
  4. Підсумок — монети куплені за найкращими можливими цінами.

Звичайно, підсумкова кількість Бітбон буде дещо меншою (ціна збільшується у процесі торгів), ніж розрахункова, під час подачі заявки. Але слід розуміти, що у разі зростаючого ринку алгоритм дозволяє купувати набагато оперативніше порівняно з розстановкою ордерів уручну. У кінцевому підсумку завдяки Quickbot трейдер опиняється в більш вигідних умовах, а значить, зросте і його дохід.

Чому цей алгоритм «чесніше» лімітного ордера на Біт Трейд

На звичайних біржах у моменти ажіотажного попиту трейдер може очікувати виконання лімітного ордера занадто довго, а значить, втрачати потенційний прибуток. Quickbot створений, щоб уникнути непотрібних втрат. Зсув за стаканом заявок (за вашою згодою, зрозуміло) дозволяє викуповувати у продавців максимальний обсяг за максимально вигідною ціною. Водночас трейдери, які також використовують Quickbot, знаходяться в рівному становищі: черговість виконання заявок впливає з більш слабким ефектом на результативність роботи, ніж у «класичному» випадку, коли перший ордер у черзі забирає максимальну ліквідність, а решта знову змушені чекати.

Отже, можна значно підвищити прибутковість торгівлі: невиконані або частково виконані ордери не дають повністю реалізувати потенціал купівлі за низькою ціною. Алгоритми біржі вирішують цю проблему.

Підсумовуючи про Біт Трейд

Цей відгук про Біт Трейд не претендує на абсолютну повноту: можна багато розповідати про перспективи випуску власних активів, залучення фінансування та механізм контриб’ютингу загалом. Але сподіваюся, що мої докладені зусилля не марні, і механізм формування заявок на біржі цифрових активів Біт Трейд для вас став простішим і зрозумілішим після прочитання цього огляду.