У Донецьку розпочалося полювання на авто з українськими номерними знаками
02.01.2020 20:46

Місцевих жителів, які змушені проживати на території тимчасово окупованих районів Донецької області, а точніше саме Донецька почали затримувати за їзду на транспортних засобах з українськими номерними знаками, пише replyua.net.

Більш докладно про це населення окупованого міста повідомляє в соціальних мережах. Одна з мешканок Донецька зазначила, що так звані «даішники» не пропускають повз жодного автомобіля з українськими номерами. Не рятує навіть реєстрація «ДНР», якщо самі номерні знаки відсутні. За словами мешканки міста, вона дві години провела в «РУВС». Місцеві «правоохоронці» взяли у неї відбитки пальців і склали протокол.

У публікації жінки в соціальній мережі говориться: «Я хотіла б попередити, що даішники їдять всіх, хто на українських номерах їздить. Вони тягнуть до міліції людей, де складають протоколи. Реєстрація «Донецької народної республіки» не рятує, якщо немає самих номерних знаків «ДНР». З дитиною разом провели дві незабутніх години в Ворошилівському райвідділі внутрішніх справ. Вони зняли з мене відбитки пальців, після чого відпустили».