Прильоти, перебої зі світлом: під Донецьком йдуть важкі бойові дії
10.01.2020 10:56

На прилеглих територіях тимчасово окупованого представниками незаконних збройних формувань Донецька сьогодні, дев'ятого січня розв'язався запеклий бій, там йдуть важкі бойові дії, про що на своїх сторінках в соціальних мережах повідомляють свідки того, що відбувається. Згідно їх словами, починаючи з 17 години 30 хвилин в районі тривають інтенсивні обстріли. Сильні залпи чутні з району «Вольво-центру».

Очевидці пишуть: «Прильоти важкого, Вольво-центр». Крім того є повідомлення і про обстріл на південному напрямку. У повідомленні говориться: «Донецьк чує війну в південній частині міста. Спостерігаються перебої зі світлом. Всі будьте обережні ».

Варто нагадати, що ми вже раніше писали про те, що восьмого січня в другій половині дня, на території тичасово окупованих районів найманціями РФ Донецької області вже вкотре розгорілися масштабні обстріли. Більше інформації про те, що відбувається в зоні проведення операції Об'єднаних сил надали користувачі соціальних мереж в своїх акаунтах. Зазначалося, що користувачі пишуть, що в районі прифронтової Мар'їнки добре чутні звуки бою. Окрім того, проживаючі в Маріуполі українці розповіли також, що в місті, а саме в його центральній частині, було дуже сильно чути потужні прильоти в Широкіно.