Політичний експерт: Україна дуже ризикує, відкривши справу проти Труби
14.01.2020 14:20

Внутрішнє протистояння у команді Зеленського почало набирати обертів і це лякає. Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політичний експерт, директор Школи відповідальної політики Андрій Юсов.

Коментуючи інформацію про відкриття у ГПУ справи проти екс-голови ДБР Романа Труби, наш співрозмовник зазначає наступне: «Цілком можливо, що Труба отримає показове, але все ж таке певне символічне покарання, тому він має певні ресурси тиску на команду президента, і власне достатньо йому визнати, що плівки з телеграм-каналу “Труба прорвало” відповідають дійсності, і це вже впровадження не лише проти Труби, а й проти команди президента, як мінімум, проти Андрія Богдана».

Тому, гадає наш співрозмовник, безумовно, справа проти Труби може бути пов'язана з внутрішнім протистоянням в команді президента і бути спробою тиску однією групи Зеленського на інші групи.

«Говорити зараз про фінал цієї справи зарано, тобто порушене впровадження і початок справи — це власне початок гри, а куди вона заведе, найближчим часом побачимо», - резюмував Андрій Юсов.