Політолог: У Зеленського намагаються швидше напхати собі кишені, поки ще можна
15.01.2020 14:01

Українцям слід звикнути до ситуацій з підвищенням зарплат топ-чиновників, бо це прописано давно всілякими формами матеріальних допомог, які були, є і будуть. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Володимир Цибулько.

Коментуючи рішення Кабміну про підвищення зарплати українських топ-чиновників у 3,5−5 разів, наш співрозмовник зазначає наступне: «Я думаю, що вони підчищали бюджет на кінець року і понавиписували для себе ті залишки, які “підвисали”, швидше за все, логіка така, тому що ніяких реформ зарплат держслужбовців не було, тому, мабуть, вони користувалися такою логікою з підчищення бюджету».

На думку нашого співрозмовника, політична діяльність буде розподілена не лише на Кабмін і на міністрів, а на Зеленського, це його люди.

«Такі зарплати будуть, тому що там є форми матеріальної допомоги, є виплати на лікування, є купа всяких способів преміювати себе, тим більше, що там можуть бути всілякі додаткові виплати за знання іноземних мов, вчений ступень, стаж держслужби і таке інше», - резюмував політолог Володимир Цибулько.