Політолог: У відділі кадрів Зеленського на лаві запасних нікого не залишилося
30.01.2020 13:40

Кругообіг чиновників в політичній природі пояснюється бідністю кадрів і бідністю команди Зеленського. Про це в ексклюзивному коментарі журналістові інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла політичний експерт Ірина Тиран.

На думку співрозмовниці видання, «кругообіг чиновників в політичній природі» пояснюється бідністю кадрів і бідністю команди Зеленського.

«Коли він ще приходив до влади, він натякав на те, що професіоналів мало, але він їх знайде і поставить хоча б на ключових посадах в уряді, про ВР я вже не говорю. І ось ми побачили, м'яко кажучи, що не всі справляються зі своїми обов'язками, а точніше сказати, більшість не справляється, а на лаві запасних у відділі кадрів Зеленського вже більше нікого не має, мається на увазі, що він хоче, щоб там були свої люди, люди, на яких він може якимось чином впливати або він думає, що може на них впливати. І власне, якщо інші кадри взяти ніде, тому й йде перетасовка», - зазначає експерт.

«Ще це говорить про те, що якщо людина, наприклад, кардинально міняє зону діяльності, наприклад, з культури зразу скаче в економіку або навпаки, це говорить тільки про одне — що ці люди прийшли в галузь не як професіонали, які розбираються, а що вони прийшли сюди, просто щоб бути чиновниками, просто бути при владі. І неважливо, їхня це галузь, не їхня, розуміються вони чи ні - вони просто хочуть керувати. Це дуже сумно для нашої держави», - додає Тиран.