Цимбалюк: Схоже, що закон про ринок землі прирівняли до державної таємниці
30.01.2020 14:20

Те, що коїться зараз у Раді, взагалі сумна історія, бо ми вважаємо, що сам процес розгляду і самі правки повинно знати суспільство через журналістів. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA розповів депутат “Батьківщина” Михайло Цимбалюк.

За словами нашого співрозмовника, вже завершились правки «Європейської солідарності», жодної не підтримали. Зараз почали розглядати правки “Батьківщини”.

Щодо такого режиму секретності, що навіть фотографувати не можна, то народний депутат наголошує, що це було рішення комітету.

«Це взагалі сумна історія, бо ми вважаємо, що сам процес розгляду і самі правки повинно знати суспільство через журналістів. Взагалі закривається згідно регламенту тоді розгляд питання, коли воно стосується державної таємниці. Коли є державна таємниця — закривається, ну а це для того, щоб пройти для людського ока», - додає Михайло Цимбалюк.

«Ймовірно, що наступного тижня буде спроба винести в сесійну залу вже голосування цього законопроекту. Як на мене, у більшості голосів може не вистачити, через те будуть голосувати інші групи», - резюмував наш співрозмовник Михайло Цимбалюк.