Порошенко і Ко фінансують інформаційну атаку на Зеленського
17.02.2020 17:48

На даний час партія "Європейська солідарність" та її лідер Петро Порошенко докладають максимум зусиль, щоб скомпрометувати президента Володимира Зеленського не існуючими фактами про те, що він начебто під час проведення відпустки в Омані мав зустрічі з російськими держдіячами. Про це повідомляє Антикор.

Починаючи з минулої неділі, стверджує видання, для розгону цієї "кривої качки" задіяні підконтрольні Порошенку ЗМІ, виділені значні кошти для додаткового фінансування структур типу "Народного Руху ні капітуляції" , також будуть задіяні політики, які з трибуни ВР намагатимуться добитись "по хвилинного" звіту Володимира Зеленського та створити ТСК.

Як вважає Антикор, не маючи ніяких фактів зустрічі з політиками Росії, а лише маніпулюючи фальшивими фактами, ініціатори вказаної акції мають за мету виключно привернути увагу до не існуючої події, пов’язаної з начебто таємними перемовинами з країною агресором, та надати їй інформаційного розголосу, і цим скомпрометувати Зеленського і команду "Слуги народу", змусити виправдовуватись як президента так і Офіс президента.