Журналіст про події в Нових Санжарах: Суспільство навмисно довели до істерики, бо владі потрібен піар
21.02.2020 13:07

Паніка в Нових Санжарах створена навмисно заради відволікання уваги від голосу тих людей, які хочуть довести, що Майдан був державним переворотом. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів журналіст Юрій Луканов.

«Я не прихильник конспірології, але те, що пік істерики відбувся в день, коли була річниця загибелі “Небесної сотні”, це викликає підозри, що це може бути спланована акція саме на цей день», - заявив журналіст.

На думку нашого співрозмовника, спеціально посіяні шум, страх, істерика і т.і., щоб відволікти увагу від цієї дати, тому що посилився голос тих людей, які хочуть, щоб ця дата була переосмислена, і зокрема звинувачують у тому, що Майдан це був державний переворот.

«Не можна також виключати такого, що влада хотіла на цьому попіаритись, пам'ятаєте, як Тимошенко літак зустрічала, коли був грип у 2008 році. І не виключено, що ця влада теж хотіла на цьому попіаритись, але, зважаючи на те, що їй не вистачає вміння це робити, вони провалили цю кампанію», - вважає Юрій Луканов.

Журналіст звертає увагу і на третій момент: інформування суспільства було просто ніяке. А будемо казати відверто, що в наших регіонах, в провінції люди часто живуть і роками не виїжджають зі свого району чи області, і вони не дуже освідченні і налаштовані критично, то власне відсутність інформації і породила цю істерику.

«І нарешті останнє. Все ж таки я казав і кажу, на жаль, рівень нашого населення, великою частини, залишається на дуже низькому рівні, рівень інтелектуальний, критичний і т.і. Власне й сам факт виборів президента, якого показали по телевізору, який зіграв роль президента і його вибрали президентом, зайве тому підтвердження», - резюмував наш співрозмовник журналіст Юрій Луканов.