Ветеран української політики: Ми виглядали паршиво і виглядаємо ще гірше
24.02.2020 11:45
"Нічого дивного не сталося, я чекала на таку реакцію. Ми виглядали паршиво і виглядаємо ще гірше". Так народний депутат України першого демократичного скликання, архітектор Лариса Скорик прокоментувала для видання «Новини України – From-UA» недавні події в Нових Санжарах.

Пані Скорик особливо засмучена тим, що таку страшну ненависть посіяли у цьому нещасному суспільстві, яке ніколи не було об'єднаним, і в час, коли з'явилась надія на те, що його можна з'єднати, що може не бути такого страшного поділу схід-захід і інші сегрегації.

«Україна нікому не потрібна як країна, вона потрібна як територія, бо все наше існування показувало, що ми не вміємо, не знаємо і не можемо будувати свою державу, - вважає наша співрозмовниця. - Ми її не хочемо будувати, кожен хоче, щоб вона була такою, які він її бачить. Якщо хтось вважає інше, то це є ворог і його треба знищувати".

Ветеран української політики закликає не забувати, хто спровокував громадянську війну на Донбасі. "Я пам'ятаю, як Турчинов посилав туди танки і БТРи і давав команди, він ж був тоді у трьох лицах: він був голова ВР, виконував обов'язки президента і прем'єра. І це таке жахіття. Турчинов - це був такій комсомольський активіст дніпропетровський. Вони там всі сиділи на комсомольських посадах, бо вони пішли туди, щоб збирати казну комсомолу і починати свій брудний бізнес, спочатку на всяких відеосалонах з порнографією. Даруйте, але всі знали, що в кіоску однієї з великих комсомолок дніпропетровських, яка тепер є значним діячем у політиці, можна було купити будь-яке порно. Про це все говорити просто оскомина. З самого початку, коли всі ці комсомольці і запроданці, коли вони починали рядитися в одежі українських діячів, мені вже було ясно, що все це йде в яму, що нічого з цього доброго не буде. Мене зовсім нічого не здивувало, те, що сталося, цього слід було чекати. Я ще два роки тому писала що все, чого добились своїми майданами, це сіяти люту ненависть у цьому суспільстві", поділилася своїми думками Лариса Скорик.