Верещук: Мільйонні премії і зарплати ніхто повертати не буде
05.03.2020 10:17

Народний депутат від партії «Слуга народу» Ірина Верещук переконана, що попри обіцянки вирішити питання завищених премій та заробітних плат у міністерствах, ті, що вже виплатились, повертатись у бюджет не будуть.

Про це вона розповіла інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи питання зарплат і премій, які були виписані Бородянським, нардеп запевнила, що воно буде вирішуватись і не лише на рівні міністерств, а і держпідприємств.

«Це питання не зависло, тому що прем'єр, коли виступав з трибуни зі своєю вступною промовою, рівно як і ми на фракції, запитуючи його, почули обіцянку в найближчий час вирішити питання з надмірними зарплатами і виплатами премій, не тільки для Кабінету міністрів, для очільників міністерств, це стосується і державних підприємств, а також наглядових рад», - запевнила Верещук.

Народна обраниця зауважує, що мільйонні премії і зарплати «будуть переглянуті кардинально в сторону зменшення, ніяких 1 млн 250 тис. і бути не може», однак ті, що вже були виплачені не повернуть, оскільки «у нас закон не має зворотньої сили і постанови Кабінету міністрів».