Справу у ДБР  проти Порошенко можуть закрити
06.03.2020 11:16

Суд зобов'язав закрити кримінальну справу, у якій п'ятого президента України лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка викликали у Державне бюро розслідувань.

Про це повідомив "Прямий".

"Любі друзі, перш за все хочу дуже подякувати за те, що ви залишаєтесь небайдужими, бо ми збираємось для того, щоб викорінювати зразки реваншу, символом, яких є призначений Бабіков, адвокат Януковича, який вніс дух Януковича в Державне бюро розслідувань, який руйнує незалежність слідчих і правоохоронних органів", - наголосив Порошенко.

П'ятий президент повідомив, що сьогодні 6 березня рішенням суду, ДБР зобов'язується закрити кримінальну справу, по якій він був запрошений.

"Ми сьогодні знову по традиції з добрими новинами, вчора суд прийняв, а щойно ми отримали рішення суду, по якому зобов'язується Державне бюро розслідувань розглянути і закрити кримінальну справу, по якій я сьогодні на 10 годину запрошений сюди. Рішенням про аналіз сплати податків, який був поданий маріонеткою Коломойського, який називається "мама любит скорость", і друге рішення, яке зобов'язує Державне бюро розслідувань порушити кримінальну справу проти нього за завідоме неправдиве повідомлення про злочин.

І сьогодні ми з моєю юридичною командою тут, для того, щоб повідомити їм це. Бо вони бояться і ховаються, вони не приходять на суд і рішенням суду ми їх зобов'язуємо це зробити, а якщо вони цього не зроблять, вони будуть нести кримінальну відповідальність. Нас багато, народ з нами, і ми точно їм це доведемо, їх нічого не врятує", - резюмував Порошенко.