Верещук: Не бачу нічого поганого в розмовах про «червоні лінії»
19.03.2020 10:42

Народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук переконана, що протестні акції під Офісом Президента – це цілком нормальна реакція суспільства, яке має право вимагати не переходити «червоні лінії».

Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту інтернет-видання Новини України — From-UA.

Народна обраниця зазначає, що в тому, що хтось не погоджується з політикою президента, немає чогось аномального. Вона також переконана, що якщо такі протести проводяться в межах закону, влада має сприймати їх з розумінням.

«Громадяни мають право на протест, в тому числі під Офісом Президента. Не бачу нічого поганого в розмовах про «червоні лінії». Зрештою, критика влади — це добре для влади. Таким чином влада може бачити свої помилки та вчасно їх виправляти», - пояснює Верещук.

Нардеп розповіла, що є люди, які такі розбіжності в думках та протести використовують для розколу суспільства та нарощування свого сумнівного рейтингу.

«Це недобре, але це реалії. Зрештою, такими речами ці політикани займаються не від хорошого життя, а тому, що вони поступово втрачають підтримку громадян та намагаються працювати в напрямку розколу», - резюмує депутат від «Слуги народу».