27.09.2005 15:22
„Если и в дальнейшем будем искать врагов, то у нас никогда общество не уймется. Это скажется и на инвестиционном климате, и на экономике, и на всем нашем обществе», - заявил лидер Республиканской партии Юрий Бойко 26 сентября, в понедельник, в программе «Центр уваги» на канале УТ-1.

Как передает пресс-служба РПУ: «Коментуючи меморандум, підписаний між Віктором Ющенко та Віктором Януковичем, лідер РПУ навів приклад різної реакції на Заході та Сході України. Водночас, Юрій Бойко вважає цей документ «кроком уперед», а люди «з часом охолонуть, вони зрозуміють, що це було потрібно, тому що неможливо весь час ворогувати». За його словами, ситуація у нас в країні розвивається настільки динамічно, що ті, хто ще вчора був при владі, сьогодні вже наближаються до опозиції. Політик назвав це нормальним еволюційним процесом, притаманним країнам з молодою демократією. Лідер українських республіканців прогнозує, що цей процес закінчиться ближче до парламентських виборів.

„Потрібно нарешті зрозуміти, що президентські вибори - це вже історія, Україні потрібно рухатись далі. І опозиція потрібна цивілізована, і треба, щоб влада ставилась до опозиції теж цивілізовано”, - наголосив Юрій Бойко.