ЄС виділить Україні понад 190 мільйонів євро для боротьби з коронавірусом
09.04.2020 07:29

Європейський Союз виділить Україні понад 190 мільйонів євро для задоволення негайних потреб у зв”язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомив комісар ЄС з питань європейської політики сусідства та перемовин щодо розширення Олівер Варгеї у мікроблозі Twitter, передає УНІАН.

З метою підтримки шести країн ініціативи "Східне партнерство" для боротьби з коронавірусом буде спрямовано 962 мільйони євро.

У цьому зв'язку, Україна отримає понад 190 мільйонів євро. Зокрема, "кошти будуть спрямовані на зміцнення стійкості суспільства за допомогою надання допомоги вразливим особам, підтримки онлайн освіти у перехідний період, боротьби з дезінформацією".

Як повідомляв УНІАН, 30 березня стало відомо, що Європейський Союз виділяє Україні 80 млн євро на боротьбу з коронавірусом.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.