29.09.2005 18:10
Председатели большинства региональных ячеек партии "Трудовая Украина" обратились в четверг, 29 сентября, с открытым письмом к бывшему председателю партии Валерию Коновалюку.

В письме они требуют от Коновалюка прекратить инсинуации и провокации в регионах, в частности попытки расколоть партийные ячейки и дезинформировать граждан, передает пресс-служба партии.

Текст обращения передаем языком оригинала:

"Ми заявляємо, що рішення з’їзду на якому Вас було зміщено з посади та виключено з партії є абсолютно легітимним. З’їзд було скликано у відповідності до статуту та з дотриманням усіх процедурних норм. 20 регіональних організацій провели конференції, на яких було обрано делегатів. Тобто на з’їзді були присутні представники майже 94% членів партії «Трудова Україна».

Якби Ви, пан Коновалюк, прийняли запрошення та з’явилися на з’їзді, то б почули яке ставлення до Вас в цьому 20 регіонах. Може б тоді зрозуміли - до якого стану своїм керівництвом довели партію, й чому 20 регіонів висловилися за зміни. Нам не потрібен лідер, який не гребує провокувати розкол у партії аби задовольнити власні амбіції. Ви, пане Коновалюк маєте погодитися з рішенням більшості та припинити спроби дискредитувати партію. Члена партії “Трудова Україна” Валерія Коновалюка – для нас не існує.

Ми маємо об’єднатися у міцну команду, якнайшвидше надолужити згаяне із професійним керівником, обраним більшістю – головою партії «Трудова Україна» Володимиром Сівковичем."

Говорится в письме, которое подписали руководители Днепропетровской, Донецкой, Киевской, Кировоградской, Луганской, Львовской, Крымской, Николаевской, Одесской, Черновицкой областных партийных организаций, а также многие другие.