Тягнибок звинуватив Зеленського у кумівстві. ВІДЕО
14.05.2020 13:17

За рік перебування Зеленського на посаді Президента нічого не змінилося в Україні. Зеленський фактично продовжив таку ж політику, яку вів і Порошенко, хоча у руках нового президента опинилися усі гілки влади і законодавча,і виконавча, і навіть судова. Про це заявив Олег Тягнибок лідер ВО «Свобода» в ексклюзивному інтерв’ю для інтернет-видання Новини України-From-UA.

На думку політика, нажаль на прямому прикладі, коли йде війна між Україною і Росією, видно, що обіцянки Зеленського залишились лише обіцянками. А усі ті скандальні закони, котрі сьогодні приймаються Радою, були насправді розроблені ще за часів існування блоку Петра Порошенка.

«Навіть скандальній закон про розпродаж української землі став фактичним продовженням політики екс-президента, як і трудовий кодекс, який писався ще за часи Порошенка», - додає Олег Тягнибок.

За словами співрозмовника видання, Зеленський, який до виборів заявляв, що буде виступати проти корупції і кумівства, ставши президентом, геть змінив свою думку і тепер публічно каже, що в нього є п’ять друзів найближчих, які отримали важливі посади.

«Одного з них він призначив головою СБУ, іншого керівником Офісу Президента, останніх призначив у Кабінет міністрів та дипломатичний корпус. Тобто фактично, те кумівство,яке Зеленський критикував за часів Порошенка, він сам почав продовжувати», - зауважив лідер ВО «Свобода».

«Те ж саме і з запевненням Зеленського, що він не буде працювати з жодним олігархом. Тепер вже видно, що це було лукавство,бо зайшла річ про виплату дивідендів олігархам. Лукавством було і те, що партія Зеленського заявляла про вимогу МВФ провести закон про розпродаж землі, або Україну чекатиме дефолт. З’ясувалося, що це все м'яко кажучи не правда. І робиться все задля того, аби просто не повертати українські кошти з офшорів», - роз’яснює політик.

На думку Олега Тягнибока, влада під натиском коронавірусу з такою політикою точно не витримає.