В Мінінфраструктури пообіцяли «вивчити питання» неефективного очільника УДП Хомякова. ВІДЕО
19.05.2020 17:47

Інформацію про сумнівні призначення та методи управління очільника Українського Дунайського пароплавства Олексія Хомякова ретельно вивчать та передадуть безпосередньо міністру інфраструктури Владиславу Криклію, повідомляє СтопКор.

Наприклад, призначення першого заступника, Кравцова Андрія Валерійовича, який за рішенням суду винен УДП через підконтрольну йому фірму Інфоланд Інкорпарейтед, зареєстровану в Панамському офшорі, близько 5 млн грн.

«Що стосується керівника ― це питання вивчається. Я обов’язково передам вашу позицію міністру та розгляну відповідно до законодавства всі звернення. Також зареєструємо», ― сказав сьогодні мітингувальникам гендиректор Директорату морського та річкового транспорту Ярослав Ілясевич.

СтопКор зазначає, що 19 травня до Міністерства інфраструктури прийшли представники низки громадських організацій та українських підприємств. Люди вимагали звернути увагу на проблеми підпорядкованих відомству установ. Зокрема, йшлося про Українське Дунайське пароплавство з його «неефективним очільником Олексієм Хомяковим».


Під Мінінфраструктури від ранку тривають протести Фото: СтопКор

«Ми знаємо, що пан Хомяков — людина недобросовісна, яка взагалі не знає, що таке кораблі та як керувати компанією, яка здійснює корабельні перевезення морем та річками України. Сьогодні пан Хомяков свідомо знищує підприємство та робить усе, щоб не допустити його розвитку, вкладень та ремонтів», — наголосили мітингувальники.